onsdag 9 maj 2012

Grattis till oss!

Det har nu gått ett år sedan vi sjösatte den här bloggen och det tycker vi är värt att fira. Det har varit lite av ett experiment när det gäller form och innehåll, vissa har skrivit mer än andra och responsen har inte alltid varit så stor som vi hoppats, men vi är nöjda eftersom bloggen känns levande och uppdateras ofta.

Vi hoppas att ni som läsare har fått ut någonting av vårt spretiga innehåll och fast vi nu kör på med förnyad kraft så tryter inspirationen ibland och då kan det vara bra med lite hjälp. Vad tycker du att bloggen ska innehålla? Om du har lust så kan du besvara enkäten i marginalen eller så kommenterar du helt enkelt det här inlägget om inget av alternativen i enkäten passar. Tycker du att vi borde skriva mer om Ljusdal eller kanske kommentera omvärlden mer? Borde vi ha fler bilder på söta hundvalpar eller ha tävlingar oftare?

För att visa att vi verkligen är intresserade av vad ni har att säga så belönar vi fyra kommentatorer med varsin bok, så förutom att skriva vad du tycker om bloggen och vad du helst vill läsa om så vill vi veta vilken av följande böcker du helst vill ha och hur du vill bli kontaktad ifall du vinner. Vinnarna dras 2012-06-01 10.00

1. Håpas du trifs bra i fengelset av Susanne Alakoski
2. Alfahannen av Katarina Wennstam
3. Finns inte på kartan av Carin Hjulström
4. Mordet i Eiffeltornet av Claude Izner

Tack för året som gått, hoppas att vi ses framöver

Varma hälsningar från

Peter Hirseland
Karin Jönsson
Marianne Gunnarsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar